Русе ръждяса!

8
Пламен Стоилов обнови снимката на корицата си в социалната мрежа "Фейсбук"
Пламен Стоилов обнови снимката на корицата си в социалната мрежа "Фейсбук"

Русе ръждяса в буквалния и преносния смисъл.

Предполагаме вече всички сте научили, че обемният надпис ръждяса за по-малко от 2 седмици след поставянето му на площад "Свобода".

Вчера от Община Русе са изпратили работници да почистят ръждата и да ремонтират ламариненото съоръжение, а малко по-късно кметът Пламен Стоилов обнови снимката на корицата си в социалната мрежа "Фейсбук".

<strong class='keys'>Пламен Стоилов</strong> обнови <strong class='keys'>снимка</strong>та на корицата си в социалната мрежа

Изглежда, че ръждата не е подминала и кмета на Русе, който използва снимка на това недоразумение за меко казано неадекватен пиар. При следващия протест заради отровения въздух, кметът може да обнови снимката на корицата си с пейзаж от "Монтюпе", защото РИОСВ също е ръждясала.

Ако оставим този надпис настрана, ще видим, че в Русе вече всичко е ръждясало. Община Русе трябва спешно да почисти ръждата не само от ламаринените букви, защото тази ръжда е навсякъде около нас.

Въздуха е ръждясал, безумните ремонти са ръждясали, градския транспорт е ръждясал, китайския площад е ръждясал, подлезът на кръговото ръждяса, велоалеите са ръждясали, градския стадион ръждяса, зала "Дунав" ръждяса, болницата ръждяса, една паралелка от МГ "Баба Тонка" ръждяса, Витият мост ръждяса, уличното осветление е ръждясало, архитектурните паметници са ръждясали, пътят Русе - Бяла е ръждясал, булевард "България" ръждясва повече от 10 години, канализацията в Средна кула и Долапите е ръждясала, доходите на хората са ръждясали, бизнесът и инвестициите в града също са ръждясали.

Крайно време е цялата администрация на Община Русе да бъде почистена от ръждата, защото както всички знаем, рибата се вмирисва откъм главата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари