Румен Кънчев: Срещата Петков - Остин показа, че всичко е в ръцете на българската държава

0
Така че никой не ни притеснява и не изисква от нас да доставяме оръжия за Украйна, смята бившият зам.-министър на отбраната
Така че никой не ни притеснява и не изисква от нас да доставяме оръжия за Украйна, смята бившият зам.-министър на отбраната Снимка: МС

Украйна е трябвало да поиска подсилване още преди началото на войната, смята бившият зам.-министър на отбраната

Срещата между Кирил Петков и Лойд Остин показа, че всичко е в ръцете на българската държава и българското правителство, така че никой не ни притеснява и не изисква от нас да доставяме оръжия за Украйна.

Това зави в студиото на "Говори сега" бившият зам.-министър на отбраната Румен Кънчев.

Обясни, че страната ни не разполага с много ракети С-300, освен това те са постъпили на въоръжение през 1988 г., което значи, че вече са на предела си. Според Кънчев Украйна е трябвало да поиска подсилване още преди началото на войната.

"Фактът, е така остро се поставя въпросът включително на най-високите форуми на НАТО, означава, че те вече нямат този тип остановки."

Според него българското общество не е готово да приеме предоставянето на оръжия за Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари