Ричард Клайдерман развълнува публиката в "Булстрад Арена"

1

Близо два часа, наситени с нежна музика, очароваха хилядите верни фенове на виртуозния пианист Ричард Клайдерман, за които удоволствието беше толкова голямо, че не искаха да си тръгнат след края.

Баладата за Аделайн постави начало на концерта на най-добрия пианист в света, което произведение се явява началото на голямата му кариера.
На сцената с Кладейрман бяха музикантите от оркестъра на Държавна опера-Русе, като концертът беше разделен в две части. Първата част приключи с очаквания от всички българи аранжимент на песента „Хубава си, моя горо“, който предизвика огромен възторг след публиката в мултифункционалната зала.

Докосващите аранжименти на филмовата музика развълнуваха присъстващите на концерта, които не успяха да скрият емоциите си и атмосферата беше повече от невероятна. Разнообразният календар от събития в „Булстрад Арена“ продължава с именития цигулар Васко Василев, който ще бъде в Русе на 6 октомври. След него примата на българската музика Лили Иванова ще ни развълнува с концерта си с участието на бенда си и вокална група ЛаТиДа на 18 октомври.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари