Радослав Бимбалов: Валери Симеонов днес прати българите в чужбина на майната си

1
"Този политически пигмей дори не знае, че те са там, на майната си, от години. Не знае, че по официална статистика тези на майната си представляват най-големият инвеститор в България, понеже пращат пари на родителите си"
"Този политически пигмей дори не знае, че те са там, на майната си, от години. Не знае, че по официална статистика тези на майната си представляват най-големият инвеститор в България, понеже пращат пари на родителите си" Снимка: БГНЕС/архив

Крещящо изящни очила върху екстремно гърбав нос. Пъстра рекламна мрежа върху зейналата в ремонт сграда. Да, винаги се опитваме с красиво да прикриваме грозното. Но не така стоят нещата в държавата ни.

Коментар на Радослав Бимбалов във фейсбук

"У нас грозното, което се случва скришно, се прикрива с друго грозно – арогантно и достатъчно кресливо.

Грозно като крещящата безчовечност на Валери Симеонов, който днес прати българите в чужбина на майната си. Този политически пигмей дори не знае, че те са там, на майната си, от години. Не знае, че по официална статистика тези на майната си представляват най-големият инвеститор в България, понеже пращат пари на родителите си, които едва оживяват тук.

Всъщност истината е, че не онези българи са на майната си. Ние с вас сме на майната си. България е кална локва в задния двор на Европа и подобни плужеци като Валери плуват тук със самочувствието на изящна видра.

В родната локва, на майната си."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари