Не, уважаеми хора, Възраждане не са тъп виц

2
Българите са изморени от всичко – от нестихващи пандемии, от външни циници и вътрешни лаици. За пръв път наша националистическа формация се намира в идеална среда за екстремен популизъм
Българите са изморени от всичко – от нестихващи пандемии, от външни циници и вътрешни лаици. За пръв път наша националистическа формация се намира в идеална среда за екстремен популизъм Снимка: БГНЕС / Архив

Не знам защо се смеете. Визуално Костадинов превъзхожда Каракачантичка, умствено надвишава Валерката Симеонов и вероятно приема по-малко субстанции от Сидеров

 И дори няма никакво значение колко автобуса е поръчал утре, нито какво ще се опита да предизвика пред, а евентуално и вътре в парламента. По-страшно е това, което ще се случва тепърва.

Българите са изморени от всичко – от нестихващи пандемии, от външни циници и вътрешни лаици. За пръв път наша националистическа формация се намира в идеална среда за екстремен популизъм. Здравната тема, обаче, е само парченце от шоколада, с който Костадинов ще прилъгва хората. Тия дни се постарах да прочета програмата на партия Въздраждане. Втората най-използвана дума след „нация“ в това четиво е думата с португалски произход „компрадорски“, която явно импонира на звучния твърд език на Костадинов. Но това е маловажно. Оказа се, че не чета партийна платформа, а художествена литература. Една нелоша утопия. Ще се опитам да пресъздам фабулата с няколко думи, защото не искам и вие да тръгнете да четете всичките 67 страници.

И така… след като присъединява към себе си „втората българска държава Македония“, България се превръща в най-голямата държава в Югоизточна Европа, която е съюзник на Русия, но остава в ЕС, за да се ползва от облагите му. Не приемаме еврото, но благосклонно оставяме валутния борд. Разбира се, само до неизбежния момент, в който „българската икономика стане по-силна от средната европейска“. Държавата стимулира където види бизнес или иновация, издържа всичко под слънцето, но въпреки това намалява ДДС-то на 18%. Естествено, всички тези благини са единствено за противниците на „хедонизма“, който трябва да получи „идеологически отпор“. В същото време, ако си младеж на „подходяща възраст“, може да бъдеш поощрен да създаваш семейство. Важно е да се работи по нацията, защото „намаляването ни като количество скоро ще започне да влияе и на качеството.“

Може ли да прочетете отново горното изречение? Благодаря.

Не, уважаеми хора, Въздраждане не са тъп виц. Не са плиткоумна шега, на която сме се хилили и друг път. Въздраждане не просто са реална опасност за разсъдъка на обществото ни. Възраждане са истински нацизъм, който расте като пъпка под носа ни.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    русенец
    Вярно е, не са тъп виц, смешен виц е. Лошото е, че цената ще плащаме всички ние
  • 2
    2
    русенец
    Възраждане, Атака, ИТН, ПП , простотията на Симеонов и да не продължавам с изброяването, са сигурен знак, че народът е дебилизиран до крайна степен.
  • -1
    1
    daskal
    Абсолютно вярно и точно казано!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари