Путин набира чужденци за армията с улеснена процедура за руски паспорт

0
Чужди граждани, които подписват договор с армията, ще се възползват от опростена процедура за гражданство
Чужди граждани, които подписват договор с армията, ще се възползват от опростена процедура за гражданство Снимка: АП

Указът е обнародван днес

Москва ще улесни достъпа до руско гражданство за чужденци, подписващи договор за служба в руската армия, съгласно указ, обнародван днес от президента Владимир Путин на фона на конфликта в Украйна, съобщи Франс прес, предаде БТА.

"Чужди граждани или лица без гражданство, които подписват договор за служба в руските въоръжени сили за срок от най-малко една година и участват (или са участвали) във военни действия в продължение на най-малко шест месеца" ще се възползват от опростена процедура за получаване на руски паспорт, съгласно този указ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Песимист
    Чувам,че вместо да открива трудовите лагери, /които обеща да въстанови /,заслужилите няма да ги въдворява там,а ще ги изпраща на Украинския фронт на разположение на Русия!
  • 4
    3
    до Костадинов бил се записал
    Че те и цигани ли взимат?!
  • 1
    2
    Червенски
    Хайде русофили, докажете любовта си към матушка, скачайте в окопа. Между другото кво стана с великата армия на РаZZия, че оправя до доброволци от чужбина?
  • 1
    1
    Костадинов бил се записал
    Украинците може да го щракнат и кво праим тогава ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари