Противници на 5G - технологиите протестират пред парламента

1
Отправят предупрежденията си към управляващите и минувачите чрез мегафон
Отправят предупрежденията си към управляващите и минувачите чрез мегафон Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com

Спрете 5G, защото здравето е важно, настояват разтревожени граждани и представители на неправителствени организации от протест пред парламента.

Лишени от възможността да изложат доводите си пред депутатите, заради отлагането на заседанието по темата "5G" на парламентарната комисия по взаимодействието с НПО, противниците на тези технологии опънаха плакати пред сградата на парламента и заотправяха по мегафон предупреждения към управляващите и минувачите.

"Преди аварията в Чернобил, точно с такива технологии са се опитвали да експериментират около атомния реактор и в последствие се получават пожари, избухва Чернобил и след това цялото население по цялата Земя има онкологични проблеми със здравето", посочи Светослав Пенчев, съорганизатор на протеста, предава Actualno.

Микровълните и микровълновите технологии отдавна е доказано, че са канцерогенни, изтъкна той и уточни: "Те изменят структурата на клетката, убиват я и добре дошли в онкологичното заболяване, добре дошли в т.нар. нов световен ред".

Той обясни, че е опасно наслагването на микровълни в долните атмосферни пластове. "Планетата може да издържа на слънчевата радиация, но когато започнете да нагнетявате все повече и повече, започват бедствия, аварии и катастрофи и във вашето тяло, и в телата на всякакви видове организми", посочи Пенчев. "Виждате как много птички умират, врабчета падат, а преди около 3 месеца стадо слонове починаха и се оказа, че в близост на около 1.5 км е имало инсталирани 4 - 5 G телекомуникационни системи и то много", посочи той.

"Ясно е, че тази технология трябва да се криминализира и който я криминализира ще бъде избран, а който не я криминализира ще отиде в затвора като съпричастен към престъпление, което е геноцид", заяви още Светослав Пенчев.

Иван Радичев съорганизатор на протеста с групата "Св. Георги Победоносец" изтъкна, че засекретени от американското правителство и световните разузнавателни служби научни доклади и документи от 1973 г. и от 1994 г. вече са общодостъпни и са пълни с отдавна известни доказателства за вредата от облъчванията от 3, 4 и 5G - технологиите. "Още тогава се е знаело, че всички ще сте жертви, че ще сте уязвими от тези технологии, защото няма да можете да живеете без мобилните комуникации. Така са направили сценария, че когато ви зададат въпроса дали можете без мобилен телефон, 99% да кажат - не", подчерта той.

:обилните комуникации са наложена вредна технология, категоричен е Радичев. "Колко близки загубихме заради рак, диабет, сърдечно-съдови заболявания, генни увреждания и мутации на плода, вследствие не само на алкохол, цигари или наркотици, не само на Е-тата и вредните храни и въздух, които ни тровят, а най-вече заради това облъчване, което сами си вкарвате в мозъците, използвайки мобилни телефони", добави той.

Радичев уточни, че не е противник на употребата на мобилни телефони, а че трябва да се ползват предпазливо и внимателно. "Има и светли сили, които измислят противодействие и средства за защита от вредата на тези технологии", отбеляза още той и съобщи, че "има вече компании, които се противопоставят на световния терор и диктатура, които внедряват нови технологии, намаляващи до минимум вредното излъчване на 4G и 5G- технологиите. "Има достатъчно светли и силни хора, които ще застанат срещу тези технологии", убеден е той и нарече привържениците им чудовища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари