Простреляната бременна се отказа от показанията си

0
Стойна и мъжът й се скарали и той грабнал незаконната си пушка
Стойна и мъжът й се скарали и той грабнал незаконната си пушка

Баща гръмна с въздушна пушка бебе в утробата на майка му при семеен скандал.

Лекари от „Пирогов” се опитват да спасят детето, сачмата обаче се забила в главичката му и никой не дава гаранции, че ще оцелее.

Невероятната кървава драма се разиграла навръх Гергьовден в софийското село Скравена. „Целех се в жената, а не в корема й”, опитал да се оправдае минути по-късно 31-годишният бъдещ родител. 26-годишната майка Стойна пък е настанена в Майчин дом и е без опасност за живота. Тя обаче шашнала ченгетата, като се отрекла от показанията си, че мъжът й е стрелял в нея, пише „Телеграф”.

Навръх Гергьовден фамилията седнала да празнува. Около масата се наредили бременната в седмия месец Стойна, партньорът й Иван, с когото нямали граждански брак, но имали още две деца и живеели на съпружески начала, баща му Васил и техни роднини.

Компанията гарнирала празника със солидно количество алкохол, твърдят съседи. Стойна и мъжът й се скарали и той грабнал незаконната си пушка. Без много да мисли, насочил дулото към наедрелия й корем и гръмнал. 49-годишният му баща пък се притеснил, че ще я убие, и се хвърлил с нож върху него, за да брани снахата.

Докато баща и син се биели, пристигнала линейка, която откарала Стойна с обилно кървене в болницата. Второ линейка пък взела мъжа й, който бил нарязан от баща си, и го откарала в болницата. Бъдещият дядо на свой ред бил закопчан и откаран в местното РПУ. Стойна била приета по спешност в Майчин дом.

Лекарите направили секцио и извадили 7-месечното бебе, което било ранено от сачмата в главичката. Тъй като състоянието на детето било критично, незабавно го откарали в „Пирогов”. От детската анестезиология съобщиха, че бебето все още е в критично състояние, обдишва се с апаратура и животът му е в опасност.

Най-вероятно ще предстои операция, която все още не може да се извърши. Раната се намира близо до съдов резервоар, бебето има травма в мозъка”, коментираха от болницата.

Стойна и мъжът й се възстановяват бързо. Щом разбрала, че партньорът й ще загази сериозно, жената променила показанията си. „Не знам кой стреля в мен”, приплакала тя пред ченгетата. Той не може да бъде задържан, тъй като в момента е в болница.
 
Те се скараха – баща и син. Алкохолът е виновен. Иначе са добри хора, ама пиянството това прави”. Така съседи на Васил и сина му Иван от ботевградското село Скравена коментираха инцидента.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари