Майка иска да дари своя бъбрек на сина си, но няма пари за трансплантация

3
Семейството има нужда от още 30 000 лева
Семейството има нужда от още 30 000 лева Видео: NOVA

Семейството има нужда от още 30 000 лева

Майка дава единия си бъбрек на болния си син, за да му даде шанс да живее. Младият мъж е в последен стадий на бъбречна недостатъчност и операцията е неотложна. От година и половина 38-годишният Светлин Красимиров е на хемодиализа по три до четири пъти седмично. Бъбреците му отказали в Германия, където работел и живеел. Получил хипертонична криза. Малко по-късно близки го намерили колабирал в квартирата. Извикали линейка и Светлин чул страшната диагноза - двата му бъбрека не функционирали. Временно го стабилизирали и той предпочел да се върне в България.

Искахме тук, в България да се състои трансплантацията, защото щеше да е безплатно, но не се случи. Казаха, че имам 2 артерии на бъбрека, което за тях е рисковано и затова се обърнахме към турска клиника, от която казаха, че няма проблем” споделя Светла Недкова, майка на мъжа, предава NOVA.

Трансплантацията в Турция струва 55 000 лв. Семейството е успяло да събере 25 000 лв. и сега има нужда от още 30 000, за да живее Светли.

„Мили хора, не апелирам за голяма сума. Дарете нещо малко”, помоли Красимир Недков, баща на мъжа.

Колкото може! Поне по левче! Ще бъдем много благодарни. Да можем да спасим Светли”, призова Светла Недкова.

Семейството вече е изгубило едно от децата си преди години и сега не могат да се примирят с мисълта, че ще загубят и този син.

Желаещите да помогнат на семейството, могат да дарят пари по следната банкова сметка:

ТИТУЛЯР: Светлин Красимиров Елков

Валута: EUR IBAN& BG30STSA93000029664866

BIC: STSABGSF

Банка ДСК - АД

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    АЗ
    Българийо....!!?. Крадете милиони от асфалт...и .... Дарете някоя хилядарка за живота на едно момче!! А ние с минималните заплати, дето не крадем, но знаем какво е да си в нужда - ще помогнем.Успех момче!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари