Преслава отново претърпя унижение в Лондон

0
Преслава отново претърпя унижението да пее пред полупразна зала
Преслава отново претърпя унижението да пее пред полупразна зала

Преслава отново претърпя унижението да пее пред полупразна зала, научихме "България Днес".

След като се разочарова миналия месец в спортната зала в Русе, сега заедно със свои колеги чалгарката не можа да напълни концертна зала в Лондон.

"Гениалната" идея беше за организирането на първия по рода си мащабен попфолк концерт в английската столица, но сблъсъкът с действителността е бил жесток, разказаха присъстващи. Легендарната местна зала "Трокси" не беше напълнена от желаещи да чуят и видят на живо Преслава, Ивана, Глория, Галин и Борис Дали. За мащабно рекламираното събитие са били продадени едва около 1000 билета, което е половината от капацитета на залата. Цените на пропуските са били доста скромни - от 31 до 69 паунда, но въпреки това интересът е бил доста слаб на фона на препълнената зала "Арена Армеец" през миналата седмица.

"Първият изпълнител, чиято поява на сцената бе бурно аплодирана от публиката, бе Борис Дали, който зарадва всички с най-големите си хитове и народни песни.

Фолклорните изпълнения се радваха на особен интерес от гостите, на които обичани заглавия от този жанр представиха още Глория и Ивана. Двете певици подариха и любими мелодии от попфолк репертоара си, а Галин и Преслава отново доказаха защо са сред най-актуалните имена в българската музика", гласи официалното съобщение на "Пайнер" за събитието. От публикуваните снимки обаче се вижда, че има хора, но не и за да напълнят залата. Водещ на събитието, което за първи път обединява толкова много изпълнители на чуждестранна сцена, бе едно от лицата на телевизия "Планета" - Атанас Михайлов.

Досега фолкизпълнителите залагаха на самостоятелни изяви зад граница, като пееха предимно в кръчми. Заведенията често са препълнени от желаещи да чуят любимките си, но родните емигранти плащаха по около 10 евро за вход. Най-популярната дестинация остава Белгия, като желана дестинация напоследък се превръща Великобритания. Навръх Нова година фолкът отново ще бъде в чужбина - Райна (Канада), Илиян (Белгия), Амет (Швейцария), Гергана (САЩ) и Роксана (Белгия).

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари