Пребиха журналист с бухалки

1
Снощи бях причакан и брутално пребит. Докато ме биеха питаха до кога ще пиша
Снощи бях причакан и брутално пребит. Докато ме биеха питаха до кога ще пиша Снимка: БГНЕС

Журналистът от Поморие Стоян Тончев е бил жестоко пребит снощи. Двама непознати мъже са го нападнали и пребили с бухалки.

Инцидентът е станал около 23 часа, близо до улица "Солна" 7 в Поморие. Тончев се е прибирал пеша към дома си когато са го нападнали, пише Факти.бг.

След побоя 31-годишният мъж е настанен в бургаската болница със счупен нос, отоци по лицето и тялото, рани в областта на главата, комоцио, изкривена челюст и множество травми.

На профила си във Facebook той е публикувал снимки, на които се виждат сериозни поражения по лицето му. По думите на Тончев докато го удряли, нападателите го питали: "Докога ще пишеш?". Според него побоят е свързан с работата му. Той е убеден, че побоя е свързан с публикации в неговия сайт, в който атакува основно работата на администрацията и на кмета на Поморие. Подчертава, че не е писал от два месеца, така че подозира подготвена атака за стари статии.

Тончев е видял един от нападателите си, но казва, че не го познава. Журналистът поясни още, че предстои да му се направи скенер, за да се прецени необходимостта от операция.

През октомври 2015 година Тончев бе кандидат-кмет на Поморие от Партията на зелените. Той стана известен и в предизборната кампания с колажа, който промушва октопод с меч.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари