ПП и ДБ се регистрираха за съвместно участие в изборите

4
Точно 9999 подписа внесоха в ЦИК двете партии при регистрацията си за изборите
Точно 9999 подписа внесоха в ЦИК двете партии при регистрацията си за изборите Снимка: БТА / Владимир Шоков

Точно 9999 подписа внесоха в ЦИК двете партии при регистрацията си за изборите

"Продължаваме промяната" и "Демократична България" се регистрираха в Централната избирателна комисия (ЦИК) за съвместно участие в изборите на 2 април, като внесоха 9999 подписа, предаде БГНЕС.

Пред журналисти съпредседателят на ПП Кирил Петков, каза, че има едно много ясно написано изречение на сградата на Народното събрание – "Съединението прави силата", и днес вкарват истински смисъл в това. "Съединението прави силата" трябва да стане извън НС, първо, за да имаме силна група на реформаторски сили в този парламент, така че най-накрая надеждата на всички българи да бъде реална", каза Петков и заяви, че вярват, че заедно, включително и с цялото гражданско общество, ще могат да постигнат надеждата за нова България, за която всички си мечтаем, за здравеопазване и образование, и всички приоритети, за които се говори от много време.

Съпредседателят на ДБ Христо Иванов подчерта, че България трябва да тръгне напред. "Всички усещаме, че България е спряна, защото силите на статуквото са забили пети буквално като магарета и не дават страната да тръгне напред. Трябва голямо обединение на силите, не просто политическо, а на гражданите, които да поискат България да тръгне напред. Ние има даваме инструмент", отбеляза той и уточни, че този инструмент трябва да получи мандат, да управлява, да налага условия, да налага дневен ред, да провежда реформи. По думите му за това де изисква голяма политическа сила, а призивът на ПП-ДБ е до бъдат подкрепени, защото иначе "България ще продължава да тъне в тази липса на посока".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    ...
    Добре, погледнете им само физиономиите. Толкова са тъпи и слепи хората за да не виждат, какво е написано на тях ? Всичко е изписано на тях и няма нито едно хубаво нещо за Българския умиращ народ.
  • 2
    3
    До 2
    Кажи нещо и за другите крадци или са от твоята партия,още по гнуслива...
  • 1
    2
    трагедия
    По-голяма гнус от ПП и ДБ отделно е ПП и ДБ обединени!Няма по-големи уроди и национални предатели о тия мърши!!!Даже и гербаджиите сложиха в малкия си джоб! ЕПМ кирчо лажеца, асен крадеца и пинокиото....
  • 2
    1
    Sтанко
    Ако можеше от двама губещи да стане един печеливш...Само народът може да спечели ако тия хамерикански подлоги ги няма в парламента...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари