Кирил Петков: С ДБ ще се явим заедно и на националните и на европейските избори

0
Заедно сме по-силни, отколкото поотделно, допълваме се, заяви съпредседателят на ПП
Заедно сме по-силни, отколкото поотделно, допълваме се, заяви съпредседателят на ПП Видео: NOVA

Заедно сме по-силни, отколкото поотделно, допълваме се, заяви съпредседателят на ПП

С ДБ ще се явим заедно и на националните и на европейските избори. Заедно сме по-силни, отколкото поотделно, допълваме се. Това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков, предаде NOVA.

Той представи пред журналисти „генералите на промяната” – новият изпълнителен съвет на партията, които ще водят следващата кампания.

Заедно коалицията ПП-ДБ ще покаже, че България може да бъде една нормална европейска държава. Не предадохме принципите си, вярваме, че бъдещето ще е по-добро”, заяви Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    врътки в кръста!
    Това е едно чудесно мнозинство, които искаше да променя България и да махне Борисов и Пеевски, после щяха променят България, като махнат Радев. Сега, като се скараха с Борисов и Пеевски, сигурно отново с Радев пак ще махат Борисов и Пеевски и така. Това са доста гъвкави хора, трябва да признаем, да не им е уроки
  • 3
    5
    рот фронт
    Пък аз се кефя като гледам как детища и изтърсаци на номенклатурата,десарите и коминтерновците, се хапят един-друг,как се бутат кой по-напред да се подложи на козяците. Хр.Иванов - коминтерновец, Кирчо - баща му омотан с Трактора, Гномът - червен прокурор,Терзиев - десарски изтърсак,
  • 1
    4
    киро пак излъга!
    „Андрей Гюров изобличи Кирил Петков в лъжа, отричайки, че е бил готов да стане служебен премиер“ https://glasove.com/novini/andrey-gyurov-izoblichi-kiril-petkov-v-lazha-otrichayki-che-e-bil-gotov-da-stane-sluzheben-premier
  • 5
    3
    уа, ха, ха, ха, ха,
    господи прибери си харакиро лъжеца, летеца и квото се сетиш, тоя откакто летя на 8000 метра баз кислород е мозъчно увреден!
  • -8
    2
    Браво на ПП-ДБ
    ПП-ДБ ще бъдат първа политическа сила на предстоящите избори. ГЕРБ вече се разбра , че са мафиотска русоидна партия която окраде всичко в България. За 12 години повече от 100 милиарда отидоха към Русия, а с тия пари щяха да се направят повече и по-качествени магистрали , по-големи пенсии и заплати, достъпни цени за енергия, което пък от своя страна щеше да развие малкия и среден бизнес, основа на средната класа и просперитета в България. ГЕРБ направиха за 12 години повече щети на българите и България отколкото БСП и е редно да споделят участта на провалилите се партии като СДС, БСП, НДСВ, Атака и т.н.! Бай Ставри очаква Борисов, Добрев, Теменужка Петкова, Фандъкова, Сачева и останалите т-пунгери от ГЕРБ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари