Полицията в Ценово залови двама крадци по горещи следи

1
Двамата на възраст 28 и 57 години са задържани за срок до 24 часа
Двамата на възраст 28 и 57 години са задържани за срок до 24 часа

След сигнал за грабеж в с. Ценово, полицията е задържала по горещи следи двама мъже

На 13 март в 01:57 ч. в РУ-Бяла е получен сигнал, че на адрес в с. Ценово мъж е бил нападнат и му е извършен грабеж на голяма сума пари. Веднага на място в селото е изпратен екип на полицията. Там на адреса униформените са изяснили, че около 01:30 часа в дома са влезли двама непознати мъже, които са нападнали докато спят двамата обитатели на къщата - живущия на адреса 57-годишен мъж и негов познат 42-годишен мъж, който нощувал там, като преди това спрели електричеството в имота. Нападателите със сила отнели от владението на по-възрастния сумата от 5000 лв, след което избягали в неизвестна посока. От полицаите веднага са предприети действия по изясняване на случая и издирване на извършителите на тежкото престъпление. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия по горещи следи са установени и заловени двама мъже, за които се предполага, че са съпричастни към извършеното деяние. Двамата на възраст 28 и 57 години са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Бяла и тече разследване, с оглед извършено престъпление по чл.198, ал.1 от НК. Работата по разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Полицията работи и по изясняване на съпричастността на задържаните към други престъпни деяния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари