Полицията в Перник с подробна информация за издирването на Емил Боев

0
Нито за миг не е спирало издирването на столичанина, съобщиха от там
Нито за миг не е спирало издирването на столичанина, съобщиха от там

Нито за миг не е спирало издирването на столичанина, съобщиха от там

Освен екипи от служители на ОДМВРПерник и пожарната, се включиха водолази и с членове на Клуба по делтапланеризъм продължават издирването на 25-годишния столичанин, чиито следи се губят от 29 януари през нощта. Осъществява се претърсване на голям периметър от разширения център на гр. Перник, както и на места, на които може евентуално де се намира мъжът. Коритото на река „Струма“ е обходено от водолази по цялото продължение на областния град до пречиствателната станция на гр. Батановци. Уведомени са и съседни областни дирекции на МВР, които също проверяват дали Боев не е на тяхна територия.

Емил Боев е обявен за общодържавно издирване. Чрез средствата за масова информация е разпространена негова снимка и облеклото, с което е бил в деня на изчезването, което да улесни всички при търсенето. Припомняме, че е висок около 180 см, с кестенява коса. В момента е с брада и мустаци. Бил е облечен с камуфлажно яке и тъмен панталон. Всеки, който разполага с някаква информация за издирвания може да сигнализира на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари