Политика не се прави в условията на ултиматум!

1
В ИТН явно бъркат жанровете
В ИТН явно бъркат жанровете

Политика не се прави в условията на ултиматум! Политикът не е терорист с пистолет опрян в главата на заложник! А заложникът е само и единствено гражданското общество!

В ИТН явно бъркат жанровете. Няма как да разчитат на подкрепа, камо ли но безусловна такава, ако не е ясно какво правят. Целите се реализират чрез политики, а тях ги правят конкретни хора!

Важно е да бъде заявено кой, как и какви политики ще реализира, за да постигне 5-те основни цели, визирани от ИТН! Някой трябва да проумее, че идеите и изборите на Слави Трифонов не са истина от последна инстанция, а просто визия на един човек, пък бил той много талантлив концертиращ артист!

В ИТН трябва да са си дали сметка, че те най-малко се нуждаят от избори в близко бъдеще. Поведението им в последните седмици неминуемо ще доведе до отлив на избиратели.

Когато си създал очаквания да предложиш за премиер някой от калибъра на Влад Тенев, а Бойко Рашков, Кирил Петков и Асен Василев са вдигнали нивото, тогава трябва много да се стараеш и да си диалогичен! Особено при условие, че не разполагаш с множество доказали се експерти!

Димитър Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари