Показно, урок за журналисти

42
Ето такъв беше Милен Цветков!
Ето такъв беше Милен Цветков!

Ето такъв беше Милен Цветков!

Такива журналисти в ефира вече няма. А когато не се задават въпроси, не се получават и отговори.

Показно, урок за журналисти. Няма да ги наричам с епитетите, които използва Борисов. Ако имаше в БНТ, БТВ и Нова ТВ по един или два журналисти като Милен, България щеше да бъде в друго измерение.

Сравнете водещите в тези телевизии, защото и те интервюират Борисов и Милен - Любенов, Хекимян, Николаев, Иванов. От други светове са, нали?

И знаете ли каква е разликата, той беше готов да плати цената на правото да задава тези въпроси, за да получава публиката, не той отговорите. Сегашните "анкъри" балансират между продраната си съвест и остатъците от професионална чест, и винаги избират сигурността на заплатата си.

Е, нали се досещате, кой изгони Милен от Нова ТВ? Кому беше неудобен. Този, който още в началото на управлението се така започна да се бори срещу корупцията че я направи визитна картичка на своята власт десет години по-късно. Просто замени корупцията, която наследи със своя преторианска корупционна гвардия. Преди ги нямаше нито Пеевски, нито Домусчиев, нито Джи Пи Груп, сал един Доган остана.

Ако не ви липсва подобна журналистика, значи сте върнали ментално в тоталитарния строй и всуе са били всички тези години на преход, защото и отзад и отпред е все пустиня.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари