Подробности за смъртта на директора в "Полисан"

6
Инцидентът вероятно е свързан с разследването за данъчни престъпления в рафинерията
Инцидентът вероятно е свързан с разследването за данъчни престъпления в рафинерията Снимка: БГНЕС

Както Dunavmost.bg  съобщи по-рано, директор на "Полисан" се обеси в един от цеховете на фирмата край Мартен.

Г.П. бил намерен в четвъртък следобед да виси обесен в едно от производствените халета на предприятието, което от известно време не работело, съобщава  TVN. На страшната гледка се натъкнал охранител, който минавал на проверка в района.

Когато надникнал в халето, видял тялото на около 50-годишния мъж да виси на въжето. Незабавно прерязал въжето и телефонирал на тел. 112, но пристигналият медицински екип само констатирал смъртта.

Официална информация за инцидента до момента няма. От пресцентъра на полицията в града коментираха, че са информирани за случая, но нямало данни за престъпление и не се води разследване. Инспекцията по труда също не е уведомена, тъй като не става дума за трудова злополука.

По неофициална информация, смъртта на Г.П. е свързана с воденото от спецпрокуратурата разследване на дейността на „Полисан“. В средата на месец март ГД БОП и Агенция „Митници“ проведоха акция в рафинерията.

Претърсен беше офисът на фирмата, който се намира на четвъртия етаж в сграда на бул. “Придунавски“, откъдето беше иззета документация.

Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор,  съобщи тогава, че разследването е за данъчни престъпления, свързани с търговия с гориво.

Източник: TVN
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари