Почина дъщеря ѝ, а убиецът през цялото време е бил на тези снимки

4

Джени Дити загуби двегодишната си дъщеря. Само няколко седмици след нейната смърт, докато полицията разследва обстоятелствата, които са довели до убийство на детето, 23-годишната Джени поръчала серия снимки, на които да бъде добавен с фотошоп „духа“ на починалото момиченце. 

На всички, с изключение на полицията, тези снимки им изглеждали като израз на майчината мъка за изгубеното момиче.

Зад тези снимки се крие зловеща тайна. Джени Дити и нейният приятел, Закри Еър Кифер, са обвинени, че са убили двегодишната Мейси Грейс, информира Zajenata.bg.

Майката на починатото момиче, което в болницата било прието със сериозни физически наранявания, поради които починало, се снимала на гробището, а по-късно уточнява, че това е духът на собствената й дъщеря, и ги споделила в Интернет.

Фотографът, който приел да я снима на гробището и да добави образа на починатото дете, се оплаква от това, че е приел да направи такива снимки.

"Искрено съжалявам, че по никакъв начин участвах в нещо толкова лошо и злонамерено. Тя изглеждаше като майка, която не тъжи. Действаше без емоции. Без мъка и без късмет", каза фотографът Сани Джо.

Мейси Грей починала заради тежките физически наранявания. Джени казала на фотографа , че нейната дъщеря е починала, защото се е задушила от банан.

Полицията е с обвинителен акт срещу Джени и нейният партньор заради оправдано съмнение, че са извършили убийството на дете. Делото все още не е започнало, а полицията и фотографът са убедени, че снимките са направени с цел да се скрие истината, че майката е убила двегодишно дете.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари