Почернен баща: Преди два дни аз прегръщах дъщеря си, а сега - нейния некролог!

6
Детето ни беше прекрасно. Загубата е прекалено голяма, каза майката на жертвата на дрогиран шофьор в Шумен
Детето ни беше прекрасно. Загубата е прекалено голяма, каза майката на жертвата на дрогиран шофьор в Шумен Видео: NOVA

Детето ни беше прекрасно. Загубата е прекалено голяма, каза майката на жертвата на дрогиран шофьор в Шумен

Пред NOVA говорят родителите на 22-годишната жена, загинала при катастрофа с дрогиран в Шумен.

Преди два дни аз прегръщах дъщеря си. Сега прегръщам нейния некролог. Скъпи управляващи и всички на пътя - направете така, че децата ни да са живи. Когато ги изпратим, да се завърнат при нас”, сподели бащата на загиналата Анатолий.

Тежка катастрофа в Шумен - СНИМКИ

Мъжът настоя за промени в законодателството за всички, които си позволяват да сядат зад волана под влиянието на алкохол и наркотици.

Искат постоянен арест за дрогирания шофьор в Шумен

2 секунди са ѝ били нужни, за да направи завоя, заради който я няма”, посочи той. По негови данни дрогираният шофьор, блъснал колата на дъщеря му, се е движил със скорост 185 км/ч.

Слънцето изгрява за всички, но вкъщи едното наше слънце вече го няма. Не знам как ще продължим оттук нататък. Детето ни беше прекрасно. Загубата е прекалено голяма”, каза майката на жертвата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Морска
    Сега малкият ще намери връзки и ще му се размине, особено ако името му не е българско. За съжаление книжките се раздават на всички, които си платят. Трябва да се въведе психотест за книжка! Който не го издържи, да няма право изобщо на такава до живот! Никой психически уравновесен човек не развива подобна скорост в града! Правят го само тия с неизлечимите детски травми и тежките комплекси за малоценност!
  • 17
    1
    Красимир
    До кога?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари