Пламен и Иво се включват в Happy Energy Tour 2017

0
Дуетът е специалната изненада за феновете
Дуетът е специалната изненада за феновете

Преди броени часове Михаела Маринова зарадва почитателите си с новия си сингъл „Един срещу друг“, който ще представи на концертите от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017. Въпреки многото й ангажименти, сред които е и музикалното турне, тя ще замине със своята половинка Иво за Барселона. Там двамата ще посетят концерт на Ариана Гранде, която е една от любимите изпълнителки на Михаела.

Специална изненада очаква феновете на турнето – Пламен и Иво ще изпълнят за първи път пред публика новата си песен, която е изненадваща колаборация с изпълнители, които също са част от турнето на Coca-Cola и The Voice. Освен представянето на летния им хит, на Пламен му предстои дипломиране в НАТФИЗ.

На 7 юни от 19:00 часа на площад „Централен“ в град Пловдив на голямата сцена ще излязат едни от най-успешните и популярни български изпълнители – Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, Пламен и Иво, Поли Генова, СкандаУ, Тита, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, VenZy, Pavell и Venci Venc’. Специален гост в града под тепетата ще бъде Поли Генова, която ще изпълни някои от най-големите си хитове.

А в Русе звездите ще пеят на 29 юни на площад "Свобода".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари