Петя от Русе завладя журито в конкурса "Звездици за Лора"

2

3-тото издание на конкурса за млади изпълнители на популярна песен „Звездици за Лора“ се проведе през уикенда в гр. Свищов

Той се състоя на 31 март, 1 и 2 април, а събитието е посветено на 12-те деца трагично загинали преди 13 години във водите на река Лим. Организатори са бащата на Лора – Илиян Николов, Община Свищов, Първо българско читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови“ и Фондация „Ангели от Лим“.
 
В конкурсната програма участваха деца до 19-годишна възраст. Младите изпълнители се представяха в два тура. В първия тур се пяха само български песни, а във втория  тур – песен по избор.
 
Изпълненията на певците се оценяваше от жури с председател поп звездата  Маргарита Хранова. Помощници и бяха Мими Иванова, Дариана Генова – управител на Фондация „Генко Генов“ и директор на „Златният Орфей“, Мая Райкова от  БНР, композиторът Андрей Дреников – композитор и Етиен Леви – певец и вокален педагог.
 
Победителят от последното издание в конкурса също бе в състава на журито.

Конкурсът „Звездици за Лора“ се очертава да бъде един от най-тежките на територията на България с по 40 участници във възрастова група!

Петя Георгиева направи силно впечатление на публика и жури със своите прекрасни изпълнения и завоюва 3то място в четвърта възрастова група

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари