Петър Волгин: Смешно е, защото този филм вече е въртян

2
Поредният опит, абсолютно несъстоятелен, да бъде наказана Русия, ще доведе до засилване на връзките между Москва и Пекин
Поредният опит, абсолютно несъстоятелен, да бъде наказана Русия, ще доведе до засилване на връзките между Москва и Пекин

Много е смешно как САЩ плашат Русия с "невиждани санкции" и как я заплашват колко много щяло да я "заболи"

Смешно е, защото този филм вече е въртян. След като Русия си върна Крим през 2014 г., пак имаше "невиждани" санкции. Тогава разни западни политици и анализатори убедено чертаеха следната верига от предстоящи събития: въвеждаме санкции - те разсипват Русия - олигарсите, чийто бизнес страда, се обединяват срещу Путин - народът, който умира от глад заради санкциите, се вдига на бунт срещу Путин - вследствие на тази демократична революция Путин пада - слагаме на власт някое наше момче тип Навални и нещата заспиват.

Честно, съвсем сериозно го говореха това преди осем години. Нещо да се сбъдна от тези предсказания? Нищичко. Ама сега санкциите щели да са несравнимо по-силни. И след тях руснаците вече нямало да имат части за телефони и компютри. Хайде да помислим дали е така. Ако САЩ наистина спрат доставката на въпросните части, нали знаете, че Русия има откъде да си ги набави. Сещате се откъде ще ги вземе, но все пак да кажа - от Китай. Така че поредният опит, абсолютно несъстоятелен, да бъде наказана Русия, ще доведе до засилване на връзките между Москва и Пекин. Доколкото знам това е най-големият кошмар на Вашингтон. И въпреки това там правят всичко възможно за реализацията именно на този кошмар.

Петър Волгин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари