Пътник на "Райънеър" намери хитър начин да спести от ръчен багаж

1

Пътник на „Райънеър“ успя да измисли хитър начин да прецака компанията и нейната нова политика за облагане на такси на ръчния багаж.

И успя да го направи по наистина стилен начин. Лий Кимино, на 30, запазил полет до Белфаст за разходка през уикенда, но разбрал, че тази разходка ще му излезе доста солена само заради една малка чанта.

Считано от 1 ноември, компанията накара своите клиенти да си плащат дори за ръчния багаж. За да избегне този неприятен момент, находчивият младеж тръгнал на път с доста дебело палто, под което скрил всичките си принадлежности. „Обичам „Райънеър“ и обичам да летя с тях. Винаги си спазват графика, но тези промени не са ми приятни. Не ми се плащат осем паунда“, коментира мъжът, който се занимава с отдаване на квартири под наем.

В приготовление за своя рожден ден, който да празнува в Белфаст, Кимино си взел дебело палто и покрил няколко чифта панталони, тениски и тоалетни принадлежности, както и бельо, чрез специално направени за целта дълбоки джобове. Идеята била да се помести всичко.

Източник: novini.london
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари