Отвори първият в света хотел без стени и покрив!

0

В швейцарския кантон Граубюнден хотел Null Stern Hotel откри своята единствена стая без стени и покрив под небето в планината.

Тя се намира посредата на швейцарските Алпи и разполага само с легло и спално бельо. Независимо от факта, че хотелът е с нула звезди, той има икономи в бели ръкавици и папионка, които приветстват всеки гост, пише Economic.

Тук тоалетна няма, но гостите могат да използват обществената баня, която се намира на 5 минути пеша от "стаята". В случай, че времето е лошо, хотелът може да бъде временно затворен, а резервацията може да се отмени в последния момент. Визията на изобретателите е да сложат още такива "стаи" сред природата. 

Null Stern Hotel - идея на братята Франк и Патрик Риклин. Създателите на хотела са сигурни, че това ще бъде само първата от много такива хотели в Швейцария, които позволяват да се насладите на живописните швейцарски пейзажи. Цената на нощувка в стая е 150 евро.

"Ние предлагаме на гостите възможност да преживеят нещо ново и да се съсредоточат върху нещо неуловимо, свеждайки до минимум всичко останало", - обясняват същността на своите идеи двамата братя.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари