Отворено писмо в подкрепа на кандидатурата на Анатоли Станев

1

Отворено писмо в подкрепа кандидатурата на г-н Анатоли Станев за Областен управител на Русенска област бе получено в редакцията на Dunavmost.

Писмото ще бъде изпратено до Министерския съвет на Република България, пише г-н Даниел Джумалийски.

То е подписано от 42-ма поддръжници.

В него те пишат, че изразяват категоричното си несъгласие с опитите на група хора да говорят от името на цялото общество в Русе.

Подписалите се в писмото обвиняват противниците на Анатоли Станев в политически амбиции, а самият директор на РИОСВ определят като уважавана личност, наложила правила и контрол над предприятията. И смятат, че атаката срещу него е свързана с отказа му да разреши производство без оценка на въздействие върху околната среда от бизнесмен, който е спряган в миналото за близък до ГЕРБ, а според авторите на писмото сега влияе върху Фейсбук активистите.

Пълният текст на писмото можете да видите в Галерията ни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Песимист
    Лошото е,че Славуца ще направи точно обратното на това,което суверенът иска!
  • 5
    4
    Русенец
    Направих си труда да прегледам подписалите това писмо. За щастие се оказа, че не познавам нито един! Явно са събрали няколко герберасти да "възхваляват" тази близка до ОПГ ГРОБ калинка! Русе няма нужда от такъв областен управител!
  • 4
    3
    daskal
    Ама защо искат да лишат РИОСВ от такъв блестящ експерт? Бил се справял отлично. Ами... браво! Нека продължава. Русе има нужда от това. Какво изобщо налага нуждата областният да бъде сменен? Има някакви въпиещи нарушения? Краде и лъже? Бездейства? Изобщо какъв е проблемът, че искат да преместят този безмълвен фигурант от РИОСВ в областната управа?
  • 12
    2
    Монтюпе
    Пхахахаххахахахах наложил правила и контрол над предприятията, които замърсяват въздуха!!!Ало подписалите се , вие къде живеете? В Алпите ли?Смях в залата......
  • 10
    1
    русенец
    Тоест, господа, стягайте се за протест.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари