Галичка Николова: Анатоли Станев няма да допринесе с нищо за доброто на Русе като областен управител

5
На обратното мнение са 42-ма души, изразили подкрепата си в писмо
На обратното мнение са 42-ма души, изразили подкрепата си в писмо Видео: Кис 13

На обратното мнение са 42-ма души, изразили подкрепата си в писмо

Номинацията на директора на екоинспекцията в Русе Анатоли Станев за областен управител предизвика разнополюсни мнения в обществото.

В отворено писмо до министър-председателя, от три Фейсбук групи – "Обществен съвет Русе", "За чисти въздух и вода" и "Русе диша" се обявиха твърдо против назначаването на настоящият директор на РИОСВРусе Анатоли Станев на поста областен управител, предава Кис 13.

Също в отворено писмо до Министерски съвет група от 42 русенци застават зад номинацията на Анатоли Станев за областен управител, тъй като според тях той е уважавана личност и юрист с дългогодишен стаж. Освен това като директор на РИОСВ е допринесъл много за екологията в Русе.

Противниците на назначаването на Анатоли Станев за областен управител са категорични, че ако той бъде назначен, ще излязат на протест.

Вижте позициите на двете страни в репортажа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Ежик
    Господа докога смяна .Ивсе некадърнци продаващи Русе.
  • 6
    6
    русенец
    Семпла женица, опитваща се по този начин да се почувства значима. Винаги е против всичко и всички.
  • 2
    5
    daskal
    Няма значение кой го казва, важното е, че е абсолютна истина. Смяната на настоящия областен управител с фигуранта от РИОСВ е не само ненужна, но и вредна. Това е очавадно!
  • 3
    4
    Огнян
    Я! Любовницата на "професор" Ениманев отново си търси внимание. Тая дължи пари на НОИ, на А1 и на когото се сетите още. Прехвърлила е цялата си собственост на децата си и явно сега си осмисля живота като се прави на човек с будна гражданска съвест. В Бг боклуците до един са будни граждани.
  • 15
    3
    Мунчо
    Голям адвокат! Учи право 7-8 години,ако не и 10 като Свилко-Дебилко поради невъзможност да си вземе изпитите. Едва ли в съда някой го познава. Какво запомнящо се направи като директор на РИОСВ? Нищо, само се оглеждаше накъде духа вятърът. Ама бил се занимавал с "горещия картоф" РИОСВ? А нещо смислено да е направил? Не. Не ни трябва такъв. Да си ходи на село.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари