Нова блокада на Дунав мост

4
Социалните мрежи загряха от гневни коментари и снимки
Социалните мрежи загряха от гневни коментари и снимки

Социалните мрежи загряха от гневни коментари и снимки

Отново транспортна блокада около Дунав мост при Русе през последните дни, предава NOVA.

Десетки тирове са спрели в изчакване да преминат границата с Румъния по основни пътни артерии и пречат на останалия трафик. Социалните мрежи загряха от гневни коментари и снимки, от които се вижда, че автомобилите стоят с часове в капана на тировете.

Хората разказват, че и преминаването на Спешна помощ и пожарна е почти невъзможно, въпреки поставените нови знаци, които забраняват камионите да изпреварват в този пътен участък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    14
    Сали
    ПЪЛЕН СМЯХ СТЕ ВСИЧКИ, ИСКАХТЕ ЕС И ЕВРО, АМА ВИ МИРИШАТ ОБУВКИТЕ ЗА ТАКЪВ СТАНДАРТ, ЕДНИ ПАВЕТА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАРЕДИТЕ, ЩЕЛИ ДА СТРОЯТ ДВА МОСТА НАД РЕКА ДУНАВ ХАХА
  • 15
    13
    Няма смисъл
    Няма оправия, няма държава, няма институции, няма смисъл изобщо да се хабите да се нервирате! Докато не се пусне кръв по улиците в София и не се дигнем както трябва- така ще е, ние ще си лаем, ония ще са все по-богати и нагли и така…
  • 10
    12
    Имам Али Хаджи КараИбрахим
    Един вакъфски имот не остана на касата и общината.Заради туй нямате калдаръми и дамове.Всичко изядоха бейовете,пашите и заптиетата.От къде пари за общината.Кметовете те какво правиха? РАХАТ ЛОКУМИ РАЗТЯГАТ .......АМАН...... ЧОК ЗАЙКАДЖИИ. ДАЙ ИМ ДА БЕГАТ И ЕБАТ....ЧОК СИКИШ НА ПАРАТА
  • 24
    11
    Доносникът 7832
    Криза изкуствено създадена.Проблема се решава за 3/4 часа с полицаи или командировани такива следствие на бездействието на полицията ,ДАИ и местните контролни органи и органи на самоуправление.Цел: Проблема става местен,регионален,национален,международен.Врява и дандания.Журналисти,телевизии,граждани.Сълзи и сополи.Театър.Мотивация: Да се отпуснат спешно два вагона пари които ще се усвоят от небезизвестни фирми по програма със или без дофинансиране.Не е луд които яде зелника,а които го дава.По европейска програма както винаги София е възложител,а шматките изпълнител и под,подизпълнител.Строят се паркинги и паркингчета.Нещо което досега трябваше да стане от 1996 година насам,но парите общински все в други джобове отиват.Да ама кой ще ги стопанисва? ??? Опааааа КОНЦЕСИЯ И КОНЦЕСИИКИ. КАКТО КЕЙОВЕ,ПРИСТАНИЩА,МИНИ И Т.Н. ПОНЕЖЕ ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ,А ОБЩИНАТА НЕ И СЕ ЗАНИМАВА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ОТДЕЛИ И ОТДЕЛЧЕТА.АМИ КОЙ ЩЕ ЛАПНЕ КОНЦЕСИИТЕ,Я СЕ СЕТЕТЕ САМИ? ,А С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВЯТ. И ТАКА В ЗАЕМИ,ФОНДОВЕ ЧЕ НА ПРАВНУЦИТЕ ПРЕЗ НАШИТЕ ГЪРБОВЕ.ТЕХНИТЕ СА ДОБРЕ ПО ПОЧИВКИ И ЕКЗОТИЧНИ ПЛАЖОВЕ.И ТАКА СХЕМИ ДОКОГА?
  • 14
    10
    Камионджията Ей....
    .....най много вие се клатите един,друг вие и ченгетата.Друс,друс
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари