Откриха наръгано момче, мъртво, на пейка!

0
16-годишно момче от открито мъртво на пейка. Момчето е с прободни рани!
16-годишно момче от открито мъртво на пейка. Момчето е с прободни рани!

16-годишно момче от открито мъртво на пейка в Борисовата градина. Момчето е с прободни рани. Тялото е намерено на 50 метра от паркинга на БНР. В момента се извършва оглед, не е установена самоличността на жертвата. Разпитват се дори минувачи, а цялото място е отцепено за оглед. 

Сигналът за инцидента е подаден към 12 часа на тел 112. 

През юли месец на 2011 година, отново, и то на почти същото място в Борисова градина, бе открито тялото на 28-годишната Яна Кръстева, която бе убита по особено жесток начин, пребита до смърт и оставена да лежи бездиханна напълно гола. В момента присъдата си за зверското престъпление излежава в затвора Николай Русинов - Чеци. 

9 юли 2011 година - нищо неподозиращата Яна Кръстева отива в Борисовата градина и сяда с приятели в заведение за да слушат рок концерта, който се провежда на стадион "Българска армия". Няколко часа по-късно, обаче, момичето е жестоко убито, въпреки че паркът е бил препълнен с хора. Около храстите срещу Националното радио, по посока на конната база, случаен минувач открива тялото. Жестокото убийство на Яна даде широк обществен отзвук.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари