Освободиха от ареста 18-годишен шофьор, убил жена на тротоар

0
Смекчаващо вината му обстоятелство е и това, че той е оказал помощ на пострадалата, откарвайки я до болницата в Пазарджик
Смекчаващо вината му обстоятелство е и това, че той е оказал помощ на пострадалата, откарвайки я до болницата в Пазарджик Снимка: БГНЕС

Смекчаващо вината му обстоятелство е и това, че той е оказал помощ на пострадалата, откарвайки я до болницата в Пазарджик

18-годишният неправоспособен водач, който уби с автомобила си възрастна жена в село Добровница, е освободен от ареста срещу 3 хиляди лева парична гаранция. Решението е на окръжния съд, предава БНР.

Тежкият пътен инцидент стана на 21 май, на централната улица в Добровница.

92-годишната жена се е движела по тротоара, когато при маневра на заден ход е била блъсната от автомобила.

Шофьорът е управлявал колата въпреки, че не е притежавал шофьорска книжка.

На път към болницата възрастната жена е починала следствие на тежките травми.

Според магистратите няма опасност 18-годишният неправоспособен шофьор да се укрие.

Смекчаващо вината му обстоятелство е и това, че той е оказал помощ на пострадалата, откарвайки я до болницата в Пазарджик.

Заради зачестилите случаи на шофиране без книжка и с висока скорост в селото, жителите на Добровница настояха за по-строг контрол.

Утре, в 10:00 часа, родители на пострадали деца на пътя ще протестират пред съдебната палата в Пазарджик.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Пппппп
    Абе тези хора нормални ли са?Е,така ще бъде,докато народа спи!!!!!Ето,когато гласува народа, какво става!!!!!Гласуваме за освобождаване на престъпници,убийци!!!!!
  • 8
    3
    Гаранция - 3 Хил. лева!?
    18-годишният неправоспособен шофьор ... управлявал колата въпреки, че не е притежавал шофьорска книжка ... на централната улица в Добровница натоварил в колата си ... пострадалата, откарвайки я до болницата в Пазарджик - Е, този е за Нобелова награда! Хем без книжка, хем пак управлявал колата, пък 92-годишната жена починала в колата, а не след като я блъснал на тротоара - тука има и платен здрав адвокат. А, каква е гаранцията, че след като са го освободили, няма тоя пак да се качи в колата веднага и да убие следващия пешеходец !?
  • 13
    2
    Темида сляпа ли е?
    Вместо да лъжат, нека кажат кой е баща му и на кого колко е платил, че хашлака го пуснаха толкова бързо!
  • 12
    1
    .......
    Ето,това е!Престъпниците на свобода!!!!Народа търпи,търпи........
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари