Обвиниха 22-годишен младеж за катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик

1
При произшествието е загинал 61-годишен мъж
При произшествието е загинал 61-годишен мъж

При произшествието е загинал 61-годишен мъж

Окръжна прокуратура - Пазарджик привлече като обвиняем С.Д., на 22 г., за това, че на 24.11.2023 г. около 9:30 ч. на Републикански път I-8 в посока от гр. Пловдив за гр. Пазарджик, при управляване на товарен автомобил/микробус/, марка "Фолксваген Крафтер", нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на З.М., на 61 г., водач на лек автомобил, марка "Фолксваген.

От събраните до момента доказателства се установява, че водачът на микробуса не е контролирал непрекъснато управляваното от него превозно средство, което е нарушение по чл.20 ал.1 от Закона за движението по пътищата. Няма данни той да е шофирал с превишена скорост. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

По отношение на обвиняемия е взета мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 10 000 лева.

Наблюдаващият прокурор е наложил на С.Д. забрана за напускане пределите на Република България и е постановил отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство от компетентния орган - ОД на МВР. Действията по разследването продължават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари