Основателят на McAfee изпадна в кома след опит за убийство

0

Срещу скандално известния основател на компанията McAfee, Джон Макафи, е било извършено покушение.

Това съобщи самият той в Twitter, допълвайки че в резултат на отравяне два дни е прекарал в кома, пише PC World.

В социалната мрежа Макафи се извинява за отсъствието си, което продължи общо три дни. Като доказателство за случилото се той прилага няколко, на който се вижда как лежи в безсъзнание на болнично легло.

По-труден съм за убиване, отколкото някой би си представил. Върнах се.”, пише Макафи. На въпрос от страна на потребител за това с какво вещество е отровен той отговаря: “Това не е важно. Те не вярваха, че то ще бъде разкрито.

Макафи подчертава още, че знае кой стои зад покушението. “До тези, които направиха това – Скоро ще разберете какво е истински гняв. Знам точно кои сте. По-добре да ви няма.

Според изданието The Independent съобщават, че след бягството от дома си в Белиз през 2012 г. предприемачът е на прицел на тамошни престъпни картели. Самият той твърди, че преди да напусне страната се е сдобил с документи, които осветявали връзки между правителството и организираната престъпност.

В момента Макафи живее в добре укрепена къща с Лексингтън, щата Тенеси в САЩ. Болницата, в която е бил лекуван обаче се намира на почти 1000 км. Самият той обяснява, че се е озовал толкова далеч от дома си заради неприятности с Комисията по ценни книжа и борси (SEC). През 2016 г. заради връзки на компанията му с проекти в сферата на криптовалутите той бе привикан в съда. Преди месец Макафи съобщи, че няма да приема повече призовки, заради което напусна дома си.

Източник: PC World
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари