Убиха полицай в Чикаго два дни преди рождения му ден

0
Полицейският служител е прострелян смъртоносно през нощта, докато се е прибирал от работа, обясни началникът му
Полицейският служител е прострелян смъртоносно през нощта, докато се е прибирал от работа, обясни началникът му Снимка: WLS

Полицейският служител е прострелян смъртоносно през нощта, докато се е прибирал от работа

30-годишен полицай от Чикаго е бил прострелян смъртоносно през нощта в югозападната част на града, докато се е прибирал от работа, предаде Асошиейтед прес, позовавайки се на полицията.

Полицейският началник Лари Снелинг заяви пред репортери, че полицаят се е прибирал вкъщи и все още е бил в униформа, но е носил нещо отгоре върху нея, за да я прикрие, както е прието за служителите, когато не са на работа. Полицаят е бил прострелян многократно рано тази сутрин и е обявен за мъртъв в болница в Чикаго, каза Снелинг, предаде БТА.

Полицията не съобщава мотив за случилото се.

Автомобилът на жертвата е бил отнет, но полицията не потвърждава дали стрелбата е била част от кражба на кола. Няма задържан заподозрян.

"Служителят е станал жертва на престъпление, срещу каквито работим, за да осигурим безопасността на хората в този град", каза Снелинг. "Още един тъжен ден за полицейското управление в Чикаго".

Полицаят е бил от шест години в управлението и е убит само два дни преди 31-вия си рожден ден, посочва АП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    N/A
    кофти ама нас какво точно трябва да ни топли тази новина? В САЩ не съм видял и една новина за случващите се събития в България....нека да се замислим над това защо не се случва
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари