Общините ще получат над 400 милиона лева за ВиК, пътища и лампи

0
Иван Шишков: Инфраструктурата в България има нужда от сериозна подкрепа и финансиране
Иван Шишков: Инфраструктурата в България има нужда от сериозна подкрепа и финансиране Снимка: Dunavmost

Иван Шишков: Инфраструктурата в България има нужда от сериозна подкрепа и финансиране

406 374 769 лева отиват при общините за финансиране на проекти в сектори ВиК, общински пътища и осветление, съобщи служебният регионален министър Иван Шишков на брифинг в Министерски съвет.

"Инфраструктурата в България има нужда от сериозна подкрепа и финансиране", заяви Шишков и подчерта, че постигнатият начин на финансиране е справедлив.

"Финансирането ще бъде във втората половина на годината, но това, което намерихме, беше възможното. Ние финансираме 50% от парите за инфраструктурни проекти", подчерта Шишков. Той обясни, че общините ще получат средствата на два транша – 25% при подписване на договори и 25% в края на годината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари