Общината обяви на търг имот в кв. "ДЗС"

0

Първият обект от Годишния план за приватизация на общинска собственост през 2014г. ще бъде обявен на търг от Община Русе. За това информираха от дирекция „Икономика и управление на собствеността“.

Предлага се застроен поземлен имот с площ от 1937 кв.м., кв. "ДЗС", ул. „Чинар“, гр. Русе както и застроената в същия имот масивна едноетажна обществена сграда със застроена площ от 339 кв.м., бивша сграда баня-фурна. Конструкцията на цялата сграда е масивна със стоманобетонови плочи, изцяло на изба.

Решението за продажба на имота чрез търг беше взето на заседание на Комисията по приватизация и следприватизационен контрол, проведено се на 27 януари тази година. На 20 февруари, Общински съвет – Русе взе решение за откриване на процедура за приватизация на този имот и предстои изготвяне на приватизационна оценка от лицензиран оценител и обявяване на публичен търг с явно наддаване.

Това е един от новите имоти, включени в списъка към Годишния план за приватизация на общинска собственост през 2014г., който беше приет на първото заседание на местния парламент за тази година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари