Обраха три мази в Русе

0
Кражба на ток в град Бяла
Кражба на ток в град Бяла Снимка: архив

Кражби от мази и неправомерно ползване на ел. енергия разследват служителите от Първо РУ и РУ- Бяла

За престъплението в Русе е сигнализирано вчера вечерта в Първо РУ. На адрес на булевард "Ген. Скобелев" в Русе са били установени посегателства от три избени помещения в блок, като от мазите били откраднати различни вещи - автомобилни гуми, джанти, радиатори и домашен алкохол. При оглед на място полицаите са изяснили, че кражбите са извършени след взлом.

Документирани са трите посегателства и е започнало разследване, в хода на образувано досъдебно производство.

Вчера сутринта в РУ – Бяла около 10 часа е постъпил сигнал от служители на електроразпределително дружество, че на адрес в гр. Бяла са установили неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа ниско напрежение на дружеството, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електроенергия. Местопроизшествието е посетено от служители на районното управление и е извършен оглед, при който е установено, че на един от кабелите от електропреносната мрежа в близост до един от изолаторите на стълб пред адреса е свързан друг кабел, който влиза в таванското помещение на въпросния имот, като по този начин не се отчита използваната енергия по една от фазите.

По случая е образувано досъдебно производство, за престъпление по чл.234в, ал1 от НК, по описа на РУ – Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Георги
    Вижте колко бързо и усърдно разследват кокошкарските кражби.Значи имаме закони и ресурси.Ами почвайте големите кражби за милиони и милиарди. Или за тях няма закони.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари