Новото излизане на Windows 95 ни изненада

0
Вчера Microsoft съобщи, че възнамерява да представи нова Windows 95 на 14 декември – тоест днес
Вчера Microsoft съобщи, че възнамерява да представи нова Windows 95 на 14 декември – тоест днес

Вчера Microsoft съобщи, че възнамерява да представи нова Windows 95 на 14 декември – тоест днес.

Информацията се появи в официалния Twitter акаунт на софтуерния гигант. Да си припомним, че операционната система Windows 95 излезе преди повече 20 години и всички започнаха да гадаят, какво е приготвила корпорацията точно за Коледа.

Много потребители счетоха, че това ще е Windows 95 за пълноценна работа със съвременния хардуер на днешните персонални компютри, само че без поддръжката на сензорни дисплеи.

Истината се оказа съвсем друга. Оказа се, че Windows 95 се нарича пуловерът, който Microsoft подарява на някои свои фенове. Софтуерният гигант успя да изненада всички с този пуловер, в който е втъкано логото на операционната система Windows 95. Малко странна шега, като се има предвид, че вчера Microsoft обяви, че предстои значимо събитие. Всъщност събитието наистина е уникално.

Всеобщото мнение е, че това е един грозен пуловер, но външният вид не е толкова важен, когато носталгията по старата операционна система е голяма. Може би Microsoft ще започне да се изявява и в модата.

И още, пуловерът не се продава. Microsoft го подарява на своите фенове и за да си опитате шанса за получаването на това нещо, трябва да кликнете тук и да изпратите на екипа на Microsoft много убедително послание, за да получите Windows 98 пуловера.

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари