Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Нови знаци - хранилката на Община Русе

5

Преди десетина дни тихо-мълком Община Русе чрез "Комисия за безопасност и т.н." решили да поставят знаци В28 - забранено паркирането на няколко места из града.

Най-интересно е, че не са предвидили къде ще паркират колите, които трябва да освободят улиците... И какво става? Вчера ударна акция СЗ КООРС и цяла редица от коли е "накичена" с глоба от 20 лв, която не се обжалва.

Г-н Кмете, Пенчо... (по-малък си от мен, затова се обръщам "галено") МОЛЯ ДА РАЗГЛЕДАТЕ КАЗУСА ОТНОВО НА КОМИСИЯТА И КОГАТО ИЗМИСЛИТЕ КЪДЕ ДА ПАРКИРАТ 20-25 КОЛИ ОТ УЛ. МАДАРСКИ КОННИК, ТОГАВА ДА ГЛОБЯВАТЕ!!! Моля премахнете по-скоро тази недомислица (знака)... 

За Ваша информация: така както сте монтирали, знакът е НЕПРАВИЛНО - знака е над 3 м височина, забит в пръста, залепен до оградата на Русенски Университет. Прилагам Ви схема за монтаж на вертикална пътна маркировка!

С неуважение и съжаление, че гласувах за Вас (за първи и последен път сте кмет на гр. Русе). И се надявам въздухът в Русе да е толкова чист колкото на село.

Автор: Любен Матев
(Автор: Любен Матев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари