Нешка Робева: Корнелия Нинова ще понесе много удари

0
Всякакви емоционални решения в политиката, не водят до добро, коментира Робева
Всякакви емоционални решения в политиката, не водят до добро, коментира Робева Видео: Канал 3

Корнелия Нинова подаде оставката си ненавреме според мен, не трябваше да я подава, но пък още повече, не трябваше да я оттегля. Всякакви емоционални решения в политиката, не водят до добро. Не случайно се оттеглих от политиката, защото съм емоционален човек и когато съм си подала оставката, съм я подала. Въпреки че съм била месец преди Олимпийските игри, съм си подала оставката.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 с Любо Огнянов Нешка Робева.

"Навремето с Маргарита Рангелова говорихме за един неин колега , който й казал: "аз ще си подам оставката, но вие не ми я приемайте". Имаше едно партийно решение по времето на Тодор Живков, че който си е подал оставката не подлежи на партийно разглеждане. Предполага се, че ти си обмислил тази оставка, предполага, се че носиш отговорност за своето решение", допълни Робева.

"Това, че Корнелия Нинова предложи Станишев да не бъде в листата за председател на ЕП е абсолютно недопустимо поведение. Той може да е най-грешния, но така или иначе може да бъде избран. Разправиите да си останат вътре в партията, отвън ние трябва да го подкрепяме. Бойко Борисов пък каза, че ще го подкрепи, което означава, че започва да израства" подчерта още тя. 

Тя коментира още, че и Станишев и Борисов са понесли много удари, предстояло и Нинова да понесе такива, защото така се израствало като лидер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари