Корнелия Нинова: Бойко, действай. Ама не ти стиска

1
Борисов ходи из цялата държава и реве: „няма пари, изхарчиха ги, тия не строят пътища, тия съсипват всичко"
Борисов ходи из цялата държава и реве: „няма пари, изхарчиха ги, тия не строят пътища, тия съсипват всичко" Снимка: Корнелия Нинова / Facebook

Борисов ходи из цялата държава и реве: „няма пари, изхарчиха ги, тия не строят пътища, тия съсипват всичко"

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с публикация във Фейсбук и го призова да подкрепи вота на недоверие към правителството. „Като не ти харесват, в петък подкрепи вота на недоверие. Кабинетът пада. Завърта се рулетката. Президентът ти дава първия мандат. Правиш твое правителство и оправяш държавата. Хайде действай. Ама не ти стиска. Ти си знаеш защо“, написа Нинова.

„Хора, не позволявайте политическата шизофрения на един човек да зарази цял народ. Борисов ходи из цялата държава и реве: „няма пари, изхарчиха ги, тия не строят пътища, тия съсипват всичко“. Кои са тия? Тия си ти. Ти направи сглобката с татко Петко и Алексей Петров по твои самопризнания. Ти им подари властта. Ти я крепиш с гласовете на ГЕРБ, коментира лидерът на левицата.

„Трябва ни категоричен резултат. Ако не победите, ще има сглобки във всеки град. Хем ще сте заедно, хем ще се хейтите при първа възможност", каза Бойко Борисов в Кюстендил на 9 октомври. „Три години гледаме променения модел, на който не можеш да му намериш кусур. Защото не прави нищо. Дават заплати и нищо не правят", допълни Борисов. „Издържаме, защото няма нищо по-добро", отговори той на един от кандидатите за кметове в областта, който го призова отново да застане начело на държавата. „В противен случай отново ще влезем в цикъл на служебни правителства. Тук поне за външнополитическите неща по плана ще намерим общ език, както и за съдебната реформа и Конституцията. Има и с какво да се похвалим", каза още лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари