НА ЖИВО: Кирил Петков в Русе

0
Първата му спирка е граничен пункт "Дунав мост"
Първата му спирка е граничен пункт "Дунав мост"

Кирил Петков е на посещение в Русе.

Първата му спирка е граничен пункт "Дунав мост".

Министър-председателят бе посрещнат от областния управител Анатоли Станев, неговия заместник Людмил Христов и кмета на Община Русе Пенчо Милков.

Заедно с институциите за граничен и митнически контрол те ще посетят изградения наскоро пункт за предварителен прием на бягащите от войната в Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    до 2
    Като няма сняг няма ли тухли?:)
  • 3
    5
    Гражданин
    Аз не съм фен на новото ни правителство..Иска ми се нещата в Бг бързо да започнат да се подобряват.Но знам че в момента държавата ни е оглозгана от вътрешни и външни хиени и една сериозна промяна изисква време.А също и решителни действия от управляващите.С ареста на Борисов те показват че вървят в правилната посока
  • 10
    4
    до 3
    Журналисти няма, има мисирки. А мисирките крякат по команда.
  • 8
    3
    защо?
    Че не знае как живее народът, не знае. Но защо журналистите не го попитаха къде е грижата за нашите пенсионери, децата и болните. За месец- два инфлацията изяде и Ковид добавката, и мизерното увеличение на пенсиите. За работещите бедни, не смея и да помисля. Но пък КП мисли за бежанците, по- точно за мигрантите. Да, трябва да мислим за тези хора и да им помагаме. Но за нас, българите, мислят ли управляващите или НЕ?!
  • 14
    2
    Язък!
    Жалко, че няма сняг, такива хубави снежни топки стават!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари