Кирил Петков води делегация в Киев

0
Само БСП няма да има свой представител в Украйна
Само БСП няма да има свой представител в Украйна Снимка: архив

Само БСП няма да има свой представител в Украйна

Правителствената ни делегация, начело с премиера Кирил Петков, заминава за Киев. В нея ще има представители на три от четирите парти в управляващата коалиция. Това са Калоян Икономов от „Продължаваме промяната”, Станислав Балабанов от „Има такъв народ” и Атанас Атанасов от „Демократична България”.От БСП взеха решение да не изпращат човек, тъй като наличната информация за ситуацията в Украйна е достатъчна, информира Нова телевизия.

По думите на Кирил Петков целта на посещението е да се доставят обещаните от България каски и бронежилетки. От управляващата коалиция се надяват това посещение да изясни позициите на партньорите по въпроса дали България да предостави военна помощ на Украйна. Маршрутът на делегацията е определен – първо с полет пратениците ни ще пътуват до Полша, а след това с нощни маршрути, най-вероятно с влак – те ще стигнат до Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари