МВР издирва нападателите, обрали и съблекли 14-годишно момче в автобуса

0
Шофьорът на автобуса: Еми, това е България
Шофьорът на автобуса: Еми, това е България

14-годишно момче беше обрано в автобус 404 в столичния квартал Редута.

Нападателите са свалили дрехите на момчето пред погледа на пътниците.

Пътуваща в автобуса жена разказа: Беше полупразен автобуса и ни направи впечатление на пътуващите, аз бях в началото, че в самия край на автобуса се боричкат момчета. Заради този час решихме, че са някакви приятели, които се връщат от училище. Първоначално в първите секунди не обърнахме внимание, но едно от тях започна да вика: "Моля ви, не, не" и в същото време същото това момче изтича към шофьорската кабина голо до кръста и тогава ние започнахме да го питаме какво става и той: "Обраха ме, обраха ме". В този момент шофьорът изкоментира високо, караше си автобуса - автобусът се движи: "Еми, това е България", предаде БНТ.

Каква беше реакцията на хората от автобуса?

"Освен аз да разпитвам момчето, жената, която се представи като зам.-директорка и другата, която му даде блуза - не че изтъквам, но аз се възмутих, никой нищо не направи, автобусът беше полупразен, но имаше мъже, разказа още свидетелката на нападението."

В автобуса има камери. Той е един от новите, закупени за движение в София. Днес записите от камерите ще бъдат свалени и ще бъдат предадени на СДВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари