Мустафа Карадайъ: Даваме Асен Василев на прокурор, прави се ревизия на Делян Пеевски

2
Според ДПС това е опит за разправа с политически опонент
Според ДПС това е опит за разправа с политически опонент

Според ДПС това е опит за разправа с политически опонент

"Издателят Иво Прокопиев иска ревизия на приключилите ревизии на Пеевски. Явно няма значение какви са резултатите, важно е да има много на брой ревизия. Даваме твърденията на финансовия министър Асен Василев на прокуратурата."

Това коментира председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в кулоарите на парламента, предава Евроком.

"Предупредихме преди два дни за репресии от страна на вицепремиера Асен Василев. От медиите вече разбираме, че някой на някого нещо бил казал, нещо около селската чешма, прокситата на Прокопиев го тиражират. Това се свежда до знанието на Асен Василев, който отговаря на въпроси и предприема неправомерни действия. Ревизия се прави на Делян Пеевски. Това са политически репресии опит за разправа с политически опонент. Затова тези действия ще ги дадем на прокуратурата", каза Мустафа Карадайъ.

"Олигархът Иво Прокопиев може да осъди всеки, когото си поиска, защото владее съдебната система", каза Карадайъ.

"Олигархът и медиен монополист е от добро комунистическо семейство, което дълги години е посрещало Тодор Живков и му е търкало ушите в ловно стопанство "Воден". Няма да се уплашим от енергийния и медийния монополист с ярко комунистическо потекло Иво Прокопиев. В различни държави олигархията постъпва така спрямо тези, които говорят истината", каза Хамид Хамид.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Хм
    Абе прокурватурата не беше ли част от съдебната система, тая дето била овладяна от прокопито? Че закво го давате на тия, да го изперат? И по-важно защо се дърпате да махнат гешко, нали е от лошите в най-лошия случай ще го заменят с друг лош, но пък има и шанс да го заменят с някой добър гешко дето ще ви обича и прощава.
  • 9
    1
    Анонимен
    ДПЕсарите съвсем изперкаха. Явно много им е припарило под краката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари