Митьо Пищова: Ерата "Борисов" беше рекет и тормоз, сега може да избяга от страната

0
Ако Бойко Борисов беше послушал народа миналото лято и беше подал оставка, сега пак щеше да управлява
Ако Бойко Борисов беше послушал народа миналото лято и беше подал оставка, сега пак щеше да управлява

Според него депутати от ГЕРБ ще се отцепят и ще подкрепят Слави Трифонов

Интервю на Сребрина Гаджева за ФАКТИ:

Ако Бойко Борисов беше послушал народа миналото лято и беше подал оставка, сега пак щеше да управлява, смята скандалният плейбой Митьо Пищова. След прекаран COVID-19 през ноември Пищова е отслабнал драстично. В момента е 90 кг, не яде месо, но все още се хвали с нови сексуални подвизи.

Любимата му партия е тази на Слави Трифонов, познавали се от много години и даже му е подарявал кон. Смята, че в партията му има много кадърни хора и това, че Трифонов познава всички покрай шоуто си, ще му помогне да направи добро правителство.

"Слави обаче иска ново избори", смята Пищова. - И ако има такива той ще удвои резултата си и ще стане първа политическа сила. Харесвам много и Мая Манолова, тя вдига много шум и мисли за хората, а аз съм любимец на народа, разказва Митьо Пищова. Определи "ерата на Бойко" като "рекет, тормоз и изнудване над бизнеса" и смята, че Борисов е приключил с управлението, даже можел да избяга от страната.

Пищова предполага, че Божков ще се прибере в България, ако Слави Трифонов състави кабинет. Търновският плейбой има участие в 6 кметски кампании, 6 за народен представител и 2 кандидатури за президент. Категоричен е, че и тази година ще се кандидатира за президент и че харесва сегашния - Румен Радев. В края на месец май Пищова ще проведе и традиционния си конкурс за красота в Харманли.

"Очаквам Слави да бъде подкрепен от Манолова, ДБ и ДПС", прогнозира Пищова за съставянето на правителство. Смята, че някои от новите депутати от ГЕРБ ще се отцепят и също ще подкрепят Трифонов. Мисля, че пръв ще е Любен Дилов син, казва Митьо Пищова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари