Мазилка от блок падна върху момиче в Пазарджик

0
Девойката е с рана на крака /Снимката е илюстративна/
Девойката е с рана на крака /Снимката е илюстративна/

 17-годишно момиче е с разкъсно-контузна рана на крака, след падане на мазилка от жилищен блок в Пазарджик, съобщи за Радио „Фокус“ – Пазарджик говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов.

Той обясни, че преди обяд е получен сигнал на телефон 112 за това, че част от облицовъчна мазилка на жилищен блок, който се намира в близост до Езиковата гимназия „Бертолд Брехт“ в Пазарджик, е паднала и наранила 17-годишно момиче. „На място са изпратени патрул на Районно управление „Полиция“, дежурен екип на пожарната в Пазарджик и екип на „Спешна помощ“.

Момичето се е намирало в близост до жилищния блок, когато парче от облицовъчната мазилка се е откъртило и е паднало върху крака му е като е причинило разкъсно-контузна рана. Момичето е транспортирано в болницата в Пазарджик. Няма опасност за живота му. Установени са родителите на детето, подадена е информация до тях за състоянието му.

Разяснени са правните възможности родителите да депозират жалба по случая, защото няма данни за престъпление от общ характер. Мястото е оградено полицейска лента от страна на екипите на полицията и пожарната.

Ще се предприемат мерки за отстраняване на опасни елементи от мазилката на блока, за да няма други подобни инциденти“, обясни Стоянов.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари