Момиче загина при стрелба след загубата на Бразилия на Мондиал 2022

1
Соченият за фаворит за спечелването на световната титла бразилски отбор не успя да преодолее хърватите
Соченият за фаворит за спечелването на световната титла бразилски отбор не успя да преодолее хърватите Снимка: AP

Инцидентът е станал в град Баретос в щата Сао Пауло

Един човек е загинал, а трима други са ранени при стрелба след загубата на бразилския национален отбор от Хърватия на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол в Катар, съобщава сайтът UOL, цитиран от БТА.

Инцидентът е станал в град Баретос в щата Сао Пауло. Конфликтът започнал в търговски център малко след края на мача и прераснал в масово сбиване, което продължило навън и завършило със стрелба. 17-годишно момиче е загинало от огнестрелна рана, а приятелката ѝ е простреляна в белия дроб.

Четиримата мъже са избягали от местопрестъплението с кола, съобщиха от полицията. Причините за конфликта не се уточняват.

Петкратният световен шампион Бразилия, сочен за основен фаворит за спечелването на световната титла, не успя да преодолее хърватите в редовното време и продълженията, които приключиха при резултат 1:1. След това при дузпите Хърватия триумфира с 4:2.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари