Мъж псува служители на КООРС и рита полицай в Русе

0
Мартин счупил паник бутона в сградата на полицията
Мартин счупил паник бутона в сградата на полицията

Обвинението срещу Мартин В. е за това, че на 30.10.2017г., в гр. Русе извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Мартин викал, псувал и обиждал двама  служители в СЗКООРС при Община Русе, псувал, обиждал и отправял закани срещу трима полицейски служители при Първо РУ при ОДМВР-Русе и ритнал с крак полицай, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващи задължения по опазване на обществения ред и със своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост. 

На 30.10.2017г., в гр. Русе противозаконно унищожил чужда движима вещ – “паник бутон” и повредил инсталация  на помещение за настаняване на задържани лица в сградата на ОДМВР – Русе – Конвойно, на обща стойност 34,50 лева, собственост на ОДМВР – Русе

На 30.10.2017 г. обвиняемият решил да посети футболен мач като преди това  употребил алкохол. След края на мача, под влиянието на употребения алкохол, той се скарал с друго лице, като двамата се сбили пред стадиона. Служители при СЗКООРС при Община Русе, които изпълнявали задължения по организация на движението след мача в района на стадиона видели биещите се и ги разделили. Тогава обвиняемият  започнал да ги псува и обижда, като посягал да ги удари. Псувал и обиждал пристигналите полицейски служители и им отправял закани, като ритнал единия полицай. Това наложило да му бъдат поставени белезници и отведен в сградата на Първо РУ гр.Русе. Там пристигнал екип на Спешна медицинска помощ, но обвиняемият продължил да се държи агресивно, като отказал да му бъде направен преглед и извършена проверка за употреба на алкохол и упойващи вещества.

Мъжът бил задържан за срок от 24 часа и настанен в помещение в Конвойно отделение. Малко след като останал сам в стаята, обвиняемият изтръгнал от стената кутията на „паник бутона“ и го изхвърлил в коридора на Конвойното отделение.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари