Мартин Димитров: Концепцията за "Зелено ДПС" ме изпълни с почуда

1
"Мисля, че пълното ликвидиране на ТЕЦ-а от самия д-р Доган и изграждането на съвременен соларен парк на негово място, ще бъде много хубав знак към цялата нация, че ДПС истински са прегърнали зелените идеи", предлага Мартин Димитров
"Мисля, че пълното ликвидиране на ТЕЦ-а от самия д-р Доган и изграждането на съвременен соларен парк на негово място, ще бъде много хубав знак към цялата нация, че ДПС истински са прегърнали зелените идеи", предлага Мартин Димитров Снимка: Фейсбук

Интересен коментар по темата за промяната в приоритетите на ДПС направи Мартин Димитров в личния си фейсбук профил: 

"Наистина е чудесно все повече партии в България да припознават зелените идеи. От вчерашната конференция на ДПС стана ясно, че партията ще иска реално да участва в изпълнителната власт, а не както принципно участва - задкулисно. И причината за заявяването на тази амбиция е свързана с новата мисия на ДПС: в България да има повече зелена икономика.

Концепцията за "Зелено ДПС" ме изпълни с почуда. Не съм забелязал до този момент Движението да е проявявало интерес към подобни теми.

Но съм забелязал, че д-р Ахмед Доган, почетен председател на ДПС, има ТЕЦ.

ТЕЦ-а е от т.нар. "студен резерв", което означава, че по дефиниция не работи често, което пък не означава, че на нас с вас това не ни струва скъпо. И също така не означава, че когато нещо замърсяващо не работи много, ти правиш "зелена икономика".

Мисля, че пълното ликвидиране на ТЕЦ-а от самия д-р Доган и изграждането на съвременен соларен парк на негово място, ще бъде много хубав знак към цялата нация, че ДПС истински са прегърнали зелените идеи, и че вече са част от зелената икономика."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари