Георги Георгиев, БОЕЦ посочва реалните 6 приоритета на ГЕРБ

1
Гешев трябва да бъде отстранен, а Борисов, Доган, Пеевски, ГЕРБ , ДПС и останалите мафиоти и кремълски слуги да бъдат отстранени от властта заедно с всичките им марионетки, калинки и корумпета и съдебно преследвани до дупка
Гешев трябва да бъде отстранен, а Борисов, Доган, Пеевски, ГЕРБ , ДПС и останалите мафиоти и кремълски слуги да бъдат отстранени от властта заедно с всичките им марионетки, калинки и корумпета и съдебно преследвани до дупка Снимка: Фейсбук

ВАЖНО Е да бъдат посочени реалните 6 приоритета на ГЕРБ в отговор на лъжите и лицемерието на Борисов

Те се следните:

1. Поддържане на 100% зависимост от Газпром. Опазване на омертата за пътната карта на ТУРСКИ ПОТОК и грабежа на три милиарда лева в полза на Кремъл за сметка на националния интерес и сигурност на България.

2. Продължаване на схемата за източване на милиарди от ЛУКОЙЛ през горивата и данъчна индулгенция за приятелите на Борисов и Доган, които подариха Къща в Барселона за любовницата на първия и Сарай на морския бряг на втория.

3. Подписване на договор със САЩ за доставка на колкото самолети поискат, за да си държат затворени очите за мегакорупцията, слугинажа пред Путин и да не вкарват Борисов и обкръжението му в списъка „Магнитски’.

4. 100% продължаване на далаверите и източване на милиарди през ядрената черна дупка „Белене” и продължаване на руската робия за АЕЦ Козлодуй.

5. Използване на цените на тока за политически цели, обществен рекет и купуване на гласове.

6. Най-важна. Съдебна реформа, която да даде възможност на Гешев за втори седем годишен мандат и пълна защита за мафията от съдебно преследване за корупцията и грабежа на десетки милиарди през изминалите години. И за следващите години.

Друго няма. Сега вижте какво Буда е казал и намерете шестте разлики.

Това зло трябва да бъде изринато. И не се стряскайте от силни думи – Гешев трябва да бъде отстранен, а Борисов, Доган, Пеевски, ГЕРБ , ДПС и останалите мафиоти и кремълски слуги да бъдат отстранени от властта заедно с всичките им марионетки, калинки и корумпета и съдебно преследвани до дупка. Без компромиси, без забавяне и забравяне и без милост. Това е националния катарзис, или кървавата революция, през която трябва да минем, за да имаме шанс за реална промяна и живот в истински свободна, демократична и правова държава.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    русенец
    Аман от сидеровци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари